ALGEMENE INFO

 

ORGANISATIE

 

10 KILOMETER

 

5 KILOMETER

 

BEWONERSINFORMATIE

 

VRIJWILLIGERS

 

BEREIKBAARHEID

 

GOED DOEL

 

LOOPCIRCUIT

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

PARCOURS

 

VOORBEREIDING

1
1

Diensten bij inschrijving

Er zijn verschillende diensten die je kunt bestellen bij je inschrijving van de ZorgSpecialist Grachtenloop. Hieronder zijn de diensten verder uitgelegd.

Het goede doel: Make-a-Wish Nederland

Ook dit jaar is Make-a-Wish Nederland als goed doel verbonden aan de ZorgSpecialist Grachtenloop.         2015-MAW_Logo_Nederland-white-on-blue_CMYK-print

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Door deelname aan de ZorgSpecialist Grachtenloop kunnen gezonde kinderen en hun ouders (of deelnemers) meehelpen de wenskinderen weer te laten ervaren wat de kracht van kind zijn is.

Wil jij Make-a-Wish steunen. Dat kan! Doe een donatie bij je inschrijving.

Opsturen startnummerJpeg Post NL

Ook dit jaar kun je kiezen voor de optie om je startnummer en de diensten die jij bij je inschrijving heb besteld thuis te laten bezorgen.  Ze liggen dan ruim op tijd op jouw deurmat.

De prijs van deze dienst is € 2,50

Naam op startnummer

Maak je startnummer nog persoonlijker door je naam erop te zetten. Met deze optie staat jouw naam op de voorkant van je startnummer. Jpeg Startnummer

Zo weet iedereen hoe je heet en kunnen zij je nog beter aanmoedigen.

De prijs van deze dienst is € 2,00

Medal Tab

Na je sportieve prestatie krijg je jouw welverdiende medaille. Wil jij voor altijd deze fraaie prestatie onthouden. Kies dan voor Medal Tab. Hierbij krijg je na afloop van de  ZorgSpecialist Grachtenloop een plaatje thuis gestuurd waarop je naam en jouw finishtijd staat. Dit plaatje kun je dan zelf op je medaille plakken. Zo vergeet je nooit meer hoe goed jouw prestatie was bij de ZorgSpecialist Grachtenloop. 

Je krijgt jouw plaatje zo snel mogelijk na het evenement per post thuisgestuurd.

De prijs van deze dienst is € 5,50

BibBits

BibBits is dé manier om je startnummer eenvoudig te bevestigen op je runningshirt. Met BibBits breng je het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op je shBibBits Grachtenloop 2018irt, waarbij je er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen daarnaast voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt je hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden.

De prijs van de BibBits is € 7,50

Runningshirt

Het officiële en unieke ZorgSpecialist Grachtenloop 361° runningshirt is dit jaar mooier dan ooit.

Dames shirt

Heren shirt

Met dit 361° runningshirt heb jij de perfecte outfit om een goede tijd neer te zetten. Een mooi aandenken aan de “gezelligste midzomeravondloop van Nederland”.

De prijs van dit unieke runningshirt is € 20,-

5 juli 2019

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

ZorgSpecialist
Vertidesk
361
SportSupport
Gemeente Haarlem
Haarlem Marketing
Philharmonie
Zaamen
Kenamju
Responz
Huisfeestjes.nl
RSM
Runacademy
SportConnection
SRO
Run2Day
Haarlems Dagblad
Sport- en beweegkliniek
Make a Wish
Renate Jansen Fotografie
RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem