PARCOURS

Parcours

Kijk bij de verschillende afstanden in het uitklapmenu om de parcourskaart te bekijken. De parcourskaart geeft ook informatie over locaties van verschillende voorzieningen en faciliteiten.

Op en rond het parcours

De ZorgSpecialist Grachtenloop is niet voor niets “de gezelligste midzomeravondloop van Nederland”. Wat kom je op en rond het parcours allemaal tegen.

Muziek

Start/Finish: DJ Jara zorgt voor de gezelligheid op het start/finish gebied.  De deelnemers worden door deze DJ helemaal in de juiste sfeer gebracht. En wanneer het startschot klinkt ben jij helemaal klaar voor jouw Grachtenloop!

Bakenessergracht: De altijd enthousiaste “Schuimkragen” zorgen ervoor dat de hele Bakenessergracht swingt. Alle bandleden toeteren en blazen je vooruit!

Oude Groenmarkt: DJ Flyon zwaait hier de scepter. Je kan hem niet missen, want hij staat altijd op zijn bus en zijn muziek hoor je al in de verte. DJ Flyon laat de glazen op tafels trillen.

Hortusplein: Het Hortusplein wordt omgetoverd tot een muziekplein. DJ Miss Behave zorgt ervoor dat iedereen een glimlach op z’n gezicht krijgt. Jij, als deelnemer wordt hier zo opgezweept dat de laatste meters naar de finish vanzelf gaan.

Presentatie

De presentatoren, Jan van der Meulen en Arnold Schenk, zijn “de stem” van het evenement. Hun stemmen klinken door heel Haarlem en zorgen voor de gezellige sfeer op en rond het parcours.

 Startvakken

Bij de ZorgSpecialist Grachtenloop wordt gewerkt met startvakken. Hierdoor kunnen meer deelnemers aan de Grachtenloop deelnemen.
Jouw startnummer heeft de kleur dat correspondeert met het startvak waar jij bent ingedeeld. De startvakken op de Nieuwe Gracht kun je herkennen door de gekleurde vlaggen.

Ieder startvak heeft zijn eigen startschot en warming-up.

Indeling startvakken

1 km KidsRun – 18.15 uur
Blauw

5 km – 19.00 uur
Blauw (Genodigden en bedrijven)
Oranje (Recreatieloop)
Geel (Recreatieloop)
Groen (Recreatieloop)
Rood (Scholen)

Haarlems Dagblad 10 km – 20.00 uur
Blauw  (Genodigden en bedrijven)
Oranje (Recreatieloop)
Geel (Recreatieloop)
Groen (Scholen)   

Starten in een ander startvak is niet mogelijk, tenzij je in een later startvak start.

5 juli 2019

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

ZorgSpecialist
Vertidesk
361
SportSupport
Gemeente Haarlem
Haarlem Marketing
Philharmonie
Zaamen
Kenamju
Responz
Huisfeestjes.nl
RSM
Runacademy
SportConnection
SRO
Run2Day
Haarlems Dagblad
Sport- en beweegkliniek
Make a Wish
Renate Jansen Fotografie
RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem