PARCOURS

Parcours

Kijk bij de verschillende afstanden in het uitklapmenu om de parcourskaart te bekijken. De parcourskaart geeft ook informatie over locaties van verschillende voorzieningen en faciliteiten.

Op en rond het parcours

De ZorgSpecialist Grachtenloop is niet voor niets “de gezelligste midzomeravondloop van Nederland”. Wat kom je op en rond het parcours allemaal tegen.

Muziek

Start/Finish: DJ zorgt voor de gezelligheid op het start/finish gebied.  De deelnemers worden door deze DJ helemaal in de juiste sfeer gebracht en wanneer het startschot klinkt helemaal klaar zijn voor hun Grachtenloop!

Bakenessergracht: Het altijd enthousiaste Haarlems Straat orkest zorgt ervoor dat de hele Bakenessergracht swingt. Alle bandleden toeteren en blazen je vooruit!

Oude Groenmarkt: DJ Flyon zwaait hier de scepter. Je kan hem niet missen, want hij staat altijd op zijn bus en zijn muziek hoor je al in de verte. DJ Flyon laat de glazen op tafels trillen.

Hortusplein: Het Hortusplein wordt omgetoverd tot een muziekplein. Soulkitchen zorgt ervoor dat iedereen een glimlach op z’n gezicht krijgt. Jij, als deelnemer wordt hier zo opgezweept dat de laatste meters naar de finish vanzelf gaan.

Presentatie

Verschillende presentatoren, waaronder Jan van der Meulen, zijn “de stem” van het evenement. Hun stemmen klinken door heel Haarlem en zorgen voor de gezellige sfeer op en rond het parcours.

22 juni 2018

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

Grachtenloop_2018_logo_blauw_5

ZorgSpecialist
361
SportSupport
Gemeente Haarlem
Philharmonie
Zaamen
Kenamju
RSM
Run2Day
SRO
Haarlems Dagblad
Sport- en beweegkliniek
Make a Wish
Renate Jansen Fotografie
SportConnection
RSM Loopcircuit Powered by Run2Day Haarlem