INSCHRIJVEN

AFSTANDEN EN OPTIES

De ZorgSpecialist 10 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

Inschrijven

Run2Day Haarlem 5 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Inschrijven

1 kilometer Hero KidsRun

De ZorgSpecialist Grachtenloop trapt af met een super leuke Hero KidsRun, gesponsord door Hero kindercentra. De afstand van deze KidsRun is 1km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw stad te lopen!

Inschrijven

Bedrijvenloop

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de bedrijvenloop en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte bedrijvenlocatie met eten en drinken, massage en omkleedmogelijkheden.

Inschrijven

Scholen en groepen

Ook is er de mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Een groep is vanaf 15 personen. Hiervoor vul je een groepsformulier. De formulieren worden alleen in behandeling genomen als deze volledig is ingevuld. Stuur een email naar info@grachtenloop.nl om een inschrijfformulier op te vragen.

Mailen

TARIEVEN

Deelnamebedrag voor-inschrijving Deelnamebedrag na-inschrijving*
1 km
5 km
10 km

 * Let op: Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

  • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
  • Persoonlijk digitaal magazine – terugblik vol met mooie beelden
  • Verzorging – onderweg en na de finish
  • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
  • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte

TE BESTELLEN EXTRA’S

Informatie volgt later

PRAKTISCH

Informatie volgt later

ALGEMENE VOORWAARDEN

Waar gesproken wordt van loper(s), deelnemer(s), vrijwilliger(s) e.d. geldt m/v.

1. De deelnemers verklaren zich bekend met en onderwerpen zich aan de algemene voorwaarden en het reglement.
2. Deelnemers gaan akkoord met het mogelijk gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video, TV, internet e.d. voor promotionele dan wel publicitaire doeleinden van Stichting SportSupport Kennemerland zonder daarvoor vergoeding te claimen.
3. Deelnemen aan de Zorgspecialist Grachtenloop is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
4. De deelnemer dient zich er vooraf, al of niet door raadpleging van een arts, van te vergewissen dat zijn gezondheid de voorziene inspanning toelaat. Stichting SportSupport Kennemerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van welke schade dan ook door bekende of plotseling optredende gezondheidsproblemen van de deelnemer.
5. Stichting SportSupport Kennemerland is op geen enkele manier aansprakelijk voor het zoekraken van kleding en andere persoonlijke eigendommen van deelnemers en begeleiders.
6. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast wordt.
7. Bij afgelasting zal in principe geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan in het volgende kalenderjaar plaats.
8. Inschrijving voor individuele deelname is mogelijk via www.grachtenloop.nl. Betaling geschiedt via IDeal.
9. Inschrijving voor groepen via info@grachtenloop.nl. Betalingen geschiedt via factuur.
10. Inschrijving voor bedrijventeams is mogelijk via www.grachtenloop.nl. Bedrijven krijgen een factuur toegestuurd.
11. Voor deelname aan de 10 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.
12. Voor deelname aan de 5 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 10 jaar.
13. Voor deelname aan de kidsrun adviseren we een minimum leeftijd van 3 jaar.
14. Voor deelname aan de kidsrun geldt een maximum leeftijd van 12 jaar.
15. De Zorgspecialist Grachtenloop is een hardloopevenement en geen wandelevenement. Voor de 5 km geldt een limiet van 45 min en voor de 10 km 80 min. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en de breedte van het parcours zijn rolstoelen, kinderwagens, meelopende huisdieren en meefietsende begeleiders niet toegestaan.

Annulering deelname

16. Restitutie van het deelnamebedrag vanwege annuleren door de deelnemer is in geen enkel geval mogelijk.Het deelnamebedrag van het/de geannuleerde bedrijventeam(s) wordt volledig in rekening gebracht.
17. Doorverkoop of overdracht van startbewijzen is mogelijk; deelnemer dient voor aanvang van het evenement, dit uiterlijk 2 weken van te voren via de e-mail (info@grachtenloop.nl) mede te delen aan de organisatie onder vermelding van naam van de aanvankelijke deelnemer en de persoonsgegevens van de nieuwe deelnemer.
18. Indien de Zorgspecialist Grachtenloop door overmacht op het laatste moment moet worden afgelast, zal geen restitutie van deelnamebedragen plaatsvinden. Deelnemers houden recht op eventueel bestelde T-shirts en andere bestelde goederen.