INSCHRIJVEN

AFSTANDEN EN OPTIES

Run2Day Haarlem 10 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

Inschrijven

Haarlem Campus 5.5 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Inschrijven

Hero KidsRun 1 kilometer

De ZorgSpecialist Grachtenloop trapt af met de super leuke Hero KidsRun, gesponsord door Hero kindercentra. De afstand van deze KidsRun is 1km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw stad te lopen!

Inschrijven

Bedrijvenloop

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de bedrijvenloop en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte bedrijvenlocatie met eten en drinken, massage en omkleedmogelijkheden.

Inschrijven

Scholen en groepen

Er is een mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Je kunt je inschrijven als groep vanaf 20 personen. Om je als groep in te schrijven vul je een groepsformulier in, deze is aan te vragen via info@grachtenloop.nl.

Mailen

Bestel het unieke hardloopshirt en haal deze op bij De ZorgSpecialist

Loop jij mee tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop in ons unieke hardloopshirt? Bestel deze bij je inschrijving!

Inschrijven

TARIEVEN

Deelnamebedrag voor-inschrijving Deelnamebedrag na-inschrijving*
1 km € 6.50 € 7.50
5.5 km € 20.00 € 23.00
10 km € 22.00 € 25.00

 * Let op: Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

  • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
  • Verzorging – onderweg en na de finish
  • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
  • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte
  • Opsturen startnummer