INSCHRIJVEN

AFSTANDEN EN OPTIES
LET OP: ER ZIJN NOG MAAR EEN BEPERKT AANTAL STARTNUMMERS BESCHIKBAAR

SportSupport 10 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours word je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Run2Day Haarlem 5 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours word je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Hero KidsRun 1 kilometer

De ZorgSpecialist Grachtenloop trapt af met de super leuke Hero KidsRun, gesponsord door Hero kindercentra. De afstand van deze KidsRun is 1km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw stad te lopen!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Endeavour BusinessRun

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de Endeavour BusinessRun en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte VIPlocatie met eten en drinken en massage!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Scholen en groepen

Er is een mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Je kunt je inschrijven als groep vanaf 15 personen. Om je als groep in te schrijven vul je een groepsformulier in, deze is aan te vragen via info@grachtenloop.nl, deelnemende groepen ontvangen een factuur.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Bestel het unieke hardloopshirt en haal deze op bij Run2Day Haarlem 

Loop jij mee tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop in ons unieke hardloopshirt? Bestel deze bij je inschrijving voor € 17,50. Je kunt het shirt ophalen bij Run2Day of op vrijdag 21 juni op het evenemententerrein!

STARTNUMMER NIET ONTVANGEN?

Heb jij jouw startnummer niet per post ontvangen?
Ga dan op vrijdag 21 juni naar de tent ‘Ophalen startnummer en Shirt’ en ontvang hier een nieuw nummer.

NA-INSCHRIJVEN OP VRIJDAG 21 JUNI VANAF 17:00 uur.

  • Na-inschrijven is nog maar beperkt mogelijk op de 5 en 10 km.
  • Na-inschrijven kan op vrijdag 21 juni vanaf 17:00 uur op het eventterrein bij De Koepel.
  • Betalen kan alleen per pin.

 

TARIEVEN

Deelnamebedrag voor-inschrijving tot 10 juni 2024 Deelnamebedrag na-inschrijving* vanaf 10 juni 2024
1 km € 6,50 € 7,50
5 km € 20,00 € 23,00
10 km € 22,00 € 25,00

 * Let op: Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie en betaling alleen per pin. 

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

  • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
  • Verzorging – onderweg en na de finish
  • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
  • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte
  • Schrijf jij je voor 10 juni in, dat wordt het startnummer per post verstuurd. Deze startnummers kun je dan in de week van 17 juni bij jouw thuis verwachten.

EVENTSHIRT:

  • Loop jij mee tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop in ons unieke hardloopshirt? Bestel deze bij je inschrijving voor € 17,50.
  • Let op, bestel wel de juiste maat! Zie hieronder de maatverdeling.