ORGANISATIE

Stichting SportSupport Kennemerland

De ZorgSpecialist Grachtenloop wordt georganiseerd door SportSupport. SportSupport is al meer dan 25 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Breedtesportstimulering is de kerntaak van SportSupport, daarnaast organiseert SportSupport een scala aan regionale sportevenementen en heeft het een aparte topsporttak, Stichting Topsport Kennemerland.

Sportevenementen

Een aantal sportevenementen die worden georganiseerd door SportSupport zijn onder andere: de Olympische Dag Haarlem, de Huldiging Sportkampioenen Haarlem, wandeltochten, De ZorgSpecialist Grachtenloop en de Heemstede Loop en diverse SportInstuiven in de schoolvakanties. Daarnaast ondersteunt SportSupport ook de Letterenloop en de Swim to Fight Cancer Haarlem.

Maatschappelijke functie

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijk functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan het Aangepast Sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, Schoolsport en Verenigingsadvies en Verenigingsondersteuning. Voor vijf gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtsportcoaches.

Met dit pakket aan sportactiviteiten en -projecten biedt SportSupport een breed scala van (sport)mogelijkheden aan, waarmee het de inwoners en verenigingen van Zuid-Kennemerland graag van dienst is.

Voor meer informatie neem je contact op met SportSupport op 023 526 03 02.

24 JUNI 2022

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie. Volg ons op Youtube voor films.

De ZorgSpecialist
Buddies
Haarlem Campus
De Koepel
Endevour
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Gemeente Haarlem
Runacademy
Run2Day