ORGANISATIE

SportSupport

De ZorgSpecialist Grachtenloop wordt georganiseerd door SportSupport. SportSupport is al 20 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Breedtesportstimulering is de kerntaak van SportSupport, daarnaast organiseert SportSupport een scala aan regionale sportevenementen en heeft het een aparte topsporttak, Stichting Topsport Kennemerland.

Sportevenementen

Een aantal sportevenementen die worden georganiseerd door SportSupport zijn onder andere: de Olympische Dag Haarlem, de Huldiging Sportkampioenen Haarlem, wandeltochten, de ZorgSpecialist Grachtenloop en de Heemstede Loop en diverse SportInstuiven in de schoolvakanties. Daarnaast ondersteunt SportSupport ook een tweetal hardloopevenementen, de ZorgSpecialist Loop en de Letterenloop.

Maatschappelijke functie

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijk functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan het Aangepast Sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, JeugdSportPas, Schoolsport en Verenigingsadvies en Verenigingsondersteuning. Voor vijf gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtsportcoaches.

Met dit pakket aan sportactiviteiten en -projecten biedt SportSupport een breed scala van (sport)mogelijkheden aan, waarmee het de inwoners en verenigingen van Zuid-Kennemerland graag van dienst is.

Voor meer informatie neem je contact op met SportSupport op 023 526 03 02.

24 JUNI 2022

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je straks in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

De ZorgSpecialist
Hero Kindercentra
SportSupport
Gemeente Haarlem
Haarlem Marketing
Zaamen
Kenamju
Runacademy
Run2Day
Sport- en beweegkliniek
Renate Jansen Fotografie