GOED DOEL

HOE VERDER TE LEVEN MET OF NA KANKER?

De impact van kanker is enorm. Niet alleen voor jou als (ex-)patiënt, maar ook voor je naaste omgeving. Onderzoek en behandeling beheersen aanvankelijk je leven. Als alle medische behandelingen achter de rug zijn, wil je het ‘gewone’ leven weer oppakken. Pas dan blijkt hoe groot de impact van de ziekte is. Niets is meer vanzelfsprekend. Er is vaak sprake van vermoeidheid en andere lichamelijke ongemakken. Ook onmacht en onbegrip van je omgeving kunnen je alledaagse leven verstoren.

IPSO HUIS KENNEMERLAND

IPSO Huis Kennemerland is een warme, huiselijk plek waar iedereen die geraakt is door kanker onvoorwaardelijk welkom is en zo kan binnenlopen. Ook als de behandeling alweer enige tijd geleden is. Verwerking vraagt immers tijd. Wij bieden een luisterend oor, lotgenotencontact, deskundige begeleiding en vele activiteiten die je handvatten geven om verder te gaan. (H)erkenning van wat er in het huidige moment speelt, vormt een belangrijk onderdeel van de psychosociale ondersteuning die wij vanuit ons IPSO Huis geven. Je krijgt alle vrijheid om datgene te doen, te kiezen of te vragen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

STEUN ONS
IPSO Huis Kennemerland is een vrijwilligersorganisatie met een ideële doelstelling. Ons huis ontvangt geen steun van de overheid en is financieel afhankelijk van particulierengiften, bedrijven, fondsen en instellingen. Om alle activiteiten die in IPSO Huis Kennemerland worden aangeboden te kunnen realiseren, is veel geld nodig. Donaties zijn dan ook van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op: ipsohuiskennemerland.nl

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie. Volg ons op Youtube voor films.