VOORBEREIDING

Wanneer je verder wilt dan De ZorgSpecialist Grachtenloop….

De Run2Day Haarlem 10 km is dé loop waar iedereen aan mee kan doen. Ben je nog een beginnende loper, dan heb je nog steeds de tijd om op 23 juni klaar te zijn voor de 10 km. Wandel eens binnen bij Run2Day Haarlem en vraag naar de mogelijkheden bij onze trainers om je te helpen met je voorbereiding.

Ook voor de gevorderde loper is de 10 kilometer een afstand die graag gelopen wordt. Het is de afstand waar vaak een poging op wordt gedaan om een persoonlijk record te lopen. De voorbereiding bevat dan, naast de duurlopen, ook wekelijks een interval-sessie of tempotraining. Die variatie zorgt ervoor dat je sneller wordt.

En zelfs voor een halve marathonloper of zelfs hele marathonloper staat een 10 km wedstrijd vaak in de planning. Het is een mooie test in je voorbereiding op een hele of halve marathon.

Zo staan dit jaar ook weer de halve en hele marathonlopers van Run2Forty2 aan de start van de Grachtenloop. In hun voorbereiding op de (1/2) marathons van het najaar, past de Grachtenloop perfect als testwedstrijd.

Op zondag 30 april start Run2Forty2 met de voorbereidingen op de najaars-marathons van o.a. Berlijn, Amsterdam, New York, Chicago en uiteraard ook met de voorbereidingen op de diverse halve marathons, waaronder die van Haarlem en Amsterdam. En natuurlijk past de Grachtenloop perfect in deze voorbereiding. Check www.run2forty2.nl voor de mogelijkheden.

23 JUNI 2023

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie. Volg ons op Youtube voor films.

Schrijf je straks in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

De ZorgSpecialist
Haarlem Campus
De Koepel
Endeavour
Inloophuis Kennemerland
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Gemeente Haarlem
Runacademy
Run2Day