VOORBEREIDING

Wanneer je verder wilt dan De ZorgSpecialist Grachtenloop….

De ZorgSpecialist Grachtenloop is dé loop waar iedereen aan mee kan doen. Ben je nog een beginnende loper, dan heb je nog steeds de tijd om op 21 juni klaar te zijn voor de 10 km. Wandel eens binnen bij Run2Day Haarlem en vraag naar de mogelijkheden bij onze trainers om je te helpen met je voorbereiding.

Ook voor de gevorderde loper is de 10 kilometer een afstand die graag gelopen wordt. Het is de afstand waar vaak een poging op wordt gedaan om een persoonlijk record te lopen. De voorbereiding bevat dan, naast de duurlopen, ook wekelijks een interval-sessie of tempotraining. Die variatie zorgt ervoor dat je sneller wordt.

En zelfs voor een halve marathonloper of zelfs hele marathonloper staat een 10 km wedstrijd vaak in de planning. Het is een mooie test in je voorbereiding op een hele of halve marathon.

Zo staan dit jaar ook weer de halve en hele marathonlopers van Run2Forty2 aan de start van De ZorgSpecialist Grachtenloop. In hun voorbereiding op de (1/2) marathons van het najaar, past De ZorgSpecialist Grachtenloop perfect als testwedstrijd.

Run2Forty2 start met de voorbereidingen op de najaars-marathons van o.a. Berlijn, Amsterdam, New York, Chicago en uiteraard ook met de voorbereidingen op de diverse halve marathons, waaronder die van Haarlem en Amsterdam. En natuurlijk past De ZorgSpecialist Grachtenloop perfect in deze voorbereiding. Check www.run2forty2.nl voor de mogelijkheden.

21 JUNI 2024

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie. Volg ons op Youtube voor films.

Schrijf je straks in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

De ZorgSpecialist
SRH Haarlem University of Applied Science
Endeavour
Inloophuis Kennemerland
IPSO Huis Kennemerland
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Run2Day