BEREIKBAARHEID

Vervoer

De start en finish van De ZorgSpecialist Grachtenloop is op de Papentorenvest in Haarlem. Dit bevind zich naast De Koepel.
Deelnemers en/of bezoekers van De ZorgSpecialist Grachtenloop worden geadviseerd om met de fiets te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het treinstation/busstation van Haarlem bevindt zich op 15 minuten lopen van start/finish locatie.
Deelnemers/toeschouwers die met de auto komen kunnen het beste gebruik maken van parkeergarage de Appelaar in het centrum van Haarlem.

Fiets

Wij vragen iedereen zo veel mogelijk met de fiets naar De Koepel te komen, hier is een (onbewaakte) fietsenstalling. Een bewaakte fietsenstalling is te vinden bij Station Haarlem, ongeveer 10 minuten lopen vanaf De Koepel. Voor meer informatie klik hier.

Openbaar vervoer

Door De ZorgSpecialist Grachtenloop zullen een aantal buslijnen rijden volgens een aangepaste dienstregeling. Wij raden daarom aan om vanaf Haarlem Station te lopen naar De Koepel (10 minuten). Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl/reisadvies.

Auto

Kom je met de auto naar De ZorgSpecialist Grachtenloop? Dan kan je parkeren in Parkeergarage de Appelaar (10 minuten lopen naar De Koepel), Parkeergarage De Kamp (15 minuten lopen naar De Koepel), Parkeergarage Raaks (18 minuten lopen naar De Koepel) of Parkeergarage Cronjé (26 minuten lopen naar De Koepel).

Er is GEEN kiss en ride plek.

Verkeersmaatregelen

Tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop zijn er diverse verkeersmaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben als doel de deelnemers een veilig parcours te geven. Wij hopen op jullie begrip!

Bewoners en Ondernemers 

Tijdens De ZorgSpecialist Grachtenloop zijn er diverse verkeersmaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben als doel de deelnemers een veilig parcours te bieden. Een aantal wegen en wijken zullen minder toegankelijk zijn dan u gewend bent. Bewoners rondom de start/finish en het parcours hebben hierover een brief gehad.

Bewoners van de Papentorenvest kunnen hun fiets parkeren in de fietsenstalling bij De Koepel

Rondom het gehele centrum is er verkeershinder, zie hiervoor onze pagina bewoners informatie

21 JUNI 2024

Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle actuele informatie. Volg ons op Youtube voor films.

Schrijf je in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

De ZorgSpecialist
SRH Haarlem University of Applied Science
Endeavour
Inloophuis Kennemerland
IPSO Huis Kennemerland
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Run2Day