ALGEMENE INFO

 

ORGANISATIE

 

RUN2DAY HAARLEM 10 KM

 

HAARLEM CAMPUS 5.5 KM

 

BEWONERSINFORMATIE

 

VRIJWILLIGERS

 

BEREIKBAARHEID

 

GOED DOEL

 

LOOPCIRCUIT

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

PARCOURS

 

VOORBEREIDING

Programma:

  • 17:00 uur terrein Koepel geopend voor publiek
  • 18:15 uur Start Hero KidsRun 1km
  • 19:00 uur Start Haarlem Campus 5.5km
  • 20:00 uur Start Run2Day Haarlem 10km

Haarlem Campus Impact Award
Als changemaker wil je het verschil maken, impact maken en een beweging in gang zetten. Dit is een uitdaging die onze studenten aan gaan. Ook jij als deelnemer gaat de uitdaging met jezelf aan om je grenzen op te zoeken. Haarlem Campus stimuleert graag jong talent en de (toekomstige) changemakers.
Naast dat het team van Haarlem Campus trots is sponsor te mogen zijn van deze geweldige De ZorgSpecialist Grachtenloop willen we ook jong talent binnen de 5,5 kilometer uitdagen. Haarlem Campus reikt de Impact Award uit aan de nr. 1 school. We wordt een klassement opgesteld met de top-10 scholen. De criteria volgen. Wij kijken er naar uit!

Hero KidsRun
We trappen De ZorgSpecialist Grachtenloop op 24 juni af met de superleuke Hero KidsRun van 1 km langs het mooie Spaarne. Deze afstand is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt mogelijk gemaakt door de Haarlemse kinderopvangorganisatie Hero kindercentra.

Ga jij voor de snelste tijd of voor de fun om gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes te rennen?! Voor iedereen is er natuurlijk een echte medaille bij de finish!

Adres Koepel
Harmenjansweg 4, 2031 WK Haarlem
De ZorgSpecialist
Buddies
Haarlem Campus
De Koepel
Endevour
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Gemeente Haarlem
Runacademy
Run2Day