ALGEMENE INFO

 

ORGANISATIE

 

10 KM

 

5 KM

 

BEWONERSINFORMATIE

 

VRIJWILLIGERS

 

BEREIKBAARHEID

 

GOED DOEL

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

PARCOURS

 

VOORBEREIDING

Programma:

  • 17.00 uur terrein Koepel geopend voor publiek
  • 18.15 uur Start Hero KidsRun 1km
  • 19.00 uur Start Run2Day 5km
  • 20.15 uur Start SportSupport 10km

Haarlem University of Applied Sciences Award
Als changemaker wil je het verschil maken, impact maken en een beweging in gang zetten. Dit is een uitdaging die onze studenten aan gaan. Ook jij als deelnemer gaat de uitdaging met jezelf aan om je grenzen op te zoeken. Haarlem University of Applied Sciences stimuleert graag jong talent en de (toekomstige) changemakers.
Naast dat het team van Haarlem University of Applied Sciences trots is sponsor te mogen zijn van deze geweldige De ZorgSpecialist Grachtenloop willen we ook jong talent uitdagen. Haarlem University of Applied Sciences reikt de Scholen Award uit aan de nr. 1 school. Dus sta jij met de meeste leerlingen aan de start en laten jullie zien hoe sportief jullie zijn? Dan winnen jullie wellicht de Award!

Hero KidsRun
We trappen De ZorgSpecialist Grachtenloop op 21 juni af met de superleuke Hero KidsRun van 1 km langs het mooie Spaarne. Deze afstand is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt mogelijk gemaakt door de Haarlemse kinderopvangorganisatie Hero kindercentra.

Ga jij voor de snelste tijd of voor de fun om gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes te rennen?! Voor iedereen is er natuurlijk een echte medaille bij de finish!

Adres Koepel
Harmenjansweg 4, 2031 WK Haarlem
De ZorgSpecialist
SRH Haarlem University of Applied Science
Endeavour
Inloophuis Kennemerland
IPSO Huis Kennemerland
Hero Kindercentra
Spectrum Advocaten
SportSupport
Run2Day